22 Mayıs 2011 Pazar

Küçük mekanlarınız varsa üzülmeyin

Mobilya, kapı donanımları ve aksesuarları konusunda sektör lideri olan Häfele, uzman kadrosu ve 130 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesiyle küçük mekanlara da yüksek performans kazandırıyor. 

 

Kullanılmadığında dolap içine gizlenebilen ütü masası, dolap içinden çıkarılabilen LCD ve plazma üniteleri, alçak tavanlı çatı katlarına özel tasarlanmış kayar kapaklar, özellikle metrekaresi küçük yazlık evleri bu küçüklüklerinden beklenmeyecek, tam fonksiyonlu bir yaşam alanına dönüştürebiliyor.

 

Gizli kapaklı ütü masaları

 Häfele’nin çekmece içine ve duvara monte edilebilen pratik kullanımlı ütü masaları, oturma ya da yatak odalarında ütü masası için yer arama endişesini ortadan kaldırıyor. Çekmece içine yerleştirildiğinde raylı sistemle dışarı çıkarılabiliyor. Kullanılmadığında dolap içinde gizlenebiliyor. 

 

  Duvara ya da bir dolabın yan paneline monte edildiğinde, koruyucu kapağıyla kapatılabiliyor; böylece estetiği bozmuyor. Katlamalı bir sistemle açılan ütü masası ayrıca döndürülerek istenen yöne çevrilebiliyor.

 

Kayar kapaklarla sihirli dokunuşlar

 Giyinme bölümünü yatak odasından, hobi bölümünü oturma odasından, dinlenme bölümünü ofisten ayırmanın Häfele’de sihirli bir yolu var. Silent Aluflex kayar kapak sistemiyle yaşam alanlarının işlevi artıyor. Odalar duvar yerine akrilik, cam, ahşap ya da doğal malzemelerden üretilen kayar bir panelle bölünüyor.

 

Kayar kapaklar, özellikle çatı katı odalarında mekanı ikiye bölerek giysilerin ve giyinme bölümünün daha düzenli ve ferah görünmesini ve yerden tasarruf sağlıyor. İleri teknolojiyle üretilen mekanizması sayesinde hafif ve sessiz kayma özelliği taşıyan ve 80 kg taşıma kapasitesine sahip bölme kayar kapaklar, Häfele tarafından sipariş üzerine istenilen ölçülerde üretilebiliyor. Tercihe göre içte veya önde kayan kapaklar düz ve köşeli tavanlara uygulanabiliyor.

 

 LCD ve Plazma ekranlar için uzatma kolları

 Häfele’nin döner uzatma kolu, en fazla 19 inç ekran ve 12 kg ağırlığa sahip olan LCD ve plazma televizyonlar için ideal bir çözüm sünüyor. Bu uzatma kolu mobilya yan paneline ya da raflara bağlanabiliyor ve her yöne 180 derece dönebildiğinden istendiği zaman televizyon katlanıp dolap içine kaldırılabiliyor. 

Ayrıca televizyon izlendiği zaman çekilerek döndürülüyor ve istenen açıda sabitlenebiliyor. Dar alanlara uygun bir çözüm olan bu sistem, oturma odalarındaki büfelerden, yatak odalarındaki ve yatlardaki dolaplara kadar geniş bir kullanım alanına sahip.

 

Küçük mutfaklara ideal çözüm

      Kullanıcılara ikinci bir seçenek sunan Hafele’nin Top Flex masa sistemi çekmece şeklinde planlandı. Tezgahın altından çekilerek çıkarılan bu masa sistemi, açıldığında 80 cm uzunluğunda bir masa halini alıyor. Top Flex küçük mutfaklara sahip ailelere aynı ortamda hem yemek hazırlığı hem de yemek yenmesi için ideal bir çözüm.

 

Hiç yorum yok: