1 Ağustos 2012 Çarşamba

Ev dekorasyonu modelleri

ev dekorasyonu yaşam alanlarımızda kullanacağımız eşyaların evlerimizin büyüklüğüne ve şekline uygun bir tarzda dekore edilmesi demektir. Evimizin her alanını gerekli şekilde dekore etmemiz gerekir Dekorasyonu yaparken evimizin şekli, aldığı ışığı dikkate alarak yapmmalıyız.

Ev dekorasyonunda kişiye özel bir tazr belirlenmeli. Bazı insanlar klasikten vazgeçmezken bazıları da modern tasarımları çok beğenmektedir. Sizde kendi tarzınızı oluşturup ona uygun mobilya ve aksesuarlar seçmelisiniz. Dekorasyonda mobilya kadar aksesuarlarda çok önemlidir. Çünkü aksesuarlar mobilyaları tamamlayan bütünü oluşturan daha da göz alıcı şıklık yaratan unsurlardır. Örneğin mobilya modelinize uygun bir halı, aydınlatma ürünleri, biblolar, tablolar, şamdanlar, mumlar kullanarak odanızı büyüleyici güzellikte bir alan yapabilirsiniz.

Dekorasyonda renk uyumu da çok önemlidir. Mesela küçük ve karanlık bir evde yaşıyorsanız açık tonları tercih etmelisiniz. Koyu tonları kullanmakta ısrarcıysanız bulunduğunuz mekanı kasvetli ve iç kapayıcı bir yaşam alanına dönüştürürsünüz. Eğer eviniz geniş ve aydınlıksa renk seçiminde serbestsiniz demektir. Her şey sizin elinizde. Bir kaç tüyoyla evlerinizi yaşanabilir bir hale getirebilirsiniz.

Ev dekorasyonu, mobilya modelleri gibi ilginizi çekebilecek konuları www.ev724.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: