15 Şubat 2011 Salı

Koltuk yıkama hizmeti almak isteyen kişilerin dikkat etmesi gereken birçok husus vardır

Bakırköy koltuk yıkama servisi. Koltuk yıkama hizmeti almak isteyen kişilerin dikkat etmesi gereken birçok husus vardır. İşin ucunda hijyen ve sağlık olduğu için yıkama işlemi yaptırıcağımız firmayı özenle seçmeliyiz. Firmanın kullandığı kimyasallardan, makinalarına – personellerinden , yıkama tekniklerine kadar bilmemiz gereken birçok husus vardır.

 

Bizi firmamız 1994 yılından beri bakırköy ve çevre ilçelerinde bu hizmeti özenle sunmakta ve bunun parelelinde birçok olumlu geri dönüş almaktadır. Bizim kullandığımız kimyasallar sayısız sağlık sertifikasın sahip olan dünyaca ünlü ithal Johnson Diversey kimyasallarıdır. Bu kimyasalların insan sağlığına hiç bir zararı olmamaklar beraber inanılmaz çıkarıcı ve temizliyice özelliği içerisinde bulundurmaktadır. 

Bakırköy koltuk yıkama

Makinalarımız ise herkesin bildiği yine dünyaca ünlü yüksek emiş gücü ve temizleme fonksiyonuna sahip Alman yapımı Karcher marka makinalardır. Personellerimizin en yenisi yaklaşık 4 senedir bu işi yapmaktadır. Bünyemizde kesinlikle yetiştirilmek üzere alınmış personel yoktur. Kadromuzda seçkin koltuk yıkama personelleri vardır. Yıkama tekniğimiz ise Extraction olarak bilinen püskürtme emme sistemidir. Yani ıslak yıkamadır. Bizim felsefemiz su olmayan yerde temizlikte olmaz, bu doğrultuda köpüklü yıkama yada kuru yıkama teknikleri firma hizmetlerimizde var olmasına karşılık bunları önermemekteyiz. Kaynak Müşterilerimize sadece ıslak yıkamayı önermekteyiz.

http://landkeepers.ca/forums/member/24737/ http://pal2pal.com/BLOGEE/index.php?/forums/member/24895/ http://www.alexandraburkeofficial.com/se/forums/member/296481/

Bakırköy Koltuk Yıkama olarak size garantili yıkama hizmeti sunuyoruz. Bakırköy koltuk yıkama hizmeti almak istiyorsanız aşağıdaki formu eksiksiz olarak doldurun. Müşteri temsilcilerimiz size en kısa zamanda ulaşacaklardır.

Hiç yorum yok: