15 Şubat 2011 Salı

Fransız moda tasarımcısından biri olan Pierre Cardin’in mobilyaya bakış açısı ile tanışıyor

Mobilyada Fransız zarafeti ile ilgili yorum, görüş ve paylaşmak istediklerinizi aşağıdaki yorum kısmından yapabilirsiniz. Türkiye’de evler, dünyanın en çok bilinen beş Fransız moda tasarımcısından biri olan Pierre Cardin’in mobilyaya bakış açısı ile tanışıyor. Dünyanın saygın markaları arasında önemli bir yere sahip olan Pierre Cardin’in mobilyaya yönelik yorumlarında modern ve ferah mekanlar ön plana alınmış. Pierre Cardin; Türk tüketicisinin hiç de uzak olmadığı bir isim…

1993 yılından bu yana Aydınlı Grup tarafından giyimden aksesuara, ayakkabıdan halı ve ev tekstiline, kozmetikten zücaciyeye, seramikten vitrifiye ve armatüre dek bir çok alanda temsil edilen marka; mobilya sektörüne de yine aynı grubun alt lisansörü olan Özkar Grup ile merhaba dedi. İlk mağazasını Ankara’da açan Pierre Cardin Mobilia; kısa sürede çeşitli illerde 35 konsept mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Markanın koleksiyonlarında modern çizgilere ve rahat formlara rastlanıyor.

31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Tasarım aşamasında yakalanan zarafet, Fransız ekolünün vazgeçilmez çıkış noktalarından biri… Bu yerleşik kavramla bütünleşen günümüz tasarımları, kumaş seçimlerinden ahşap alternatiflerine dek hemen her aşamada dikkat çekmeyi başarıyor. Koleksiyonda sergilenen modüllerin, birbirlerine uyumlu tarzları, çeşitli konseptler oluşturulabilmesine de olanak veriyor.

Mobilyada Fransız zarafeti modelleri

 

Hiç yorum yok: