26 Temmuz 2012 Perşembe

Mutfak dolapları

Evlerde bayanların en çok vakit geçirdikleri alanlar olan mutfakların dekorasyonu önemlidir. Mutfak dekorasyonu deyince ilk alka gelen mutfak dolapları, farklı zevklere göre modellere sahiptir. Modern stilden klasik stile kadar seçimi mümkün olan mutfak dolapları çeşitli renklerde ve hatta istenirse desenlerde tasarlanıp üretilebilmektedir.


Günümüzde modüler yapıya sahip olan murfak dolapları, üretici firmaların kendi kataloglarında bulunan seçeneklerle küçük, büyük ve çeşitli şekillere sahip mutfaklara kolaylıkla uygulanabilmektedir. Mutfak tasarımı yapmadan önce firmaların ölçü alıp mutfağınıza göre bir çizim yapmasında fayda vardır. Genellikle 3 boyutlu olarak yapılan bu çizimde mutfağınızın nasıl şekilleneceğini daha rahat tespit edebilirsiniz.

Mutfak dolabınızın rengini belirlerken mekanınıza gelen ışığa, büyüklüğüne dikkat etmelisiniz. Küçük ve fazla ışık almayan mutfaklarda açık renk tercih ederlen büyük alanlarda rahatlıkla daha koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Mutfak dolabı yaptırmaya karar verdiyseniz çeşitli firmaların kataloglarını incelemenizi hatta firmalara giderek teşhirde ürünlerini görmenizi tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok: