10 Eylül 2012 Pazartesi

En Güzel ilahiler

Bu Günki Tanıtım Yazıma Bir Yenisi Ekliyor. Siz Kullanıcılarımza Güzel Bir ilahiler Dinle me Sitesini Tanıtacağım.

Sitenin özelliklerinden biraz bahsedelim. Siteye ilk girdiğinizde özenle hazırlanmış bir En Güzel ilahiler me sitesi olduğunu farkediyorsunuz. Siteye, facebook ve youtube üzerinden beğendiğiniz ilahilerin videolarını ekleyebiliyorsunuz. Bu sayede sitenin içeriğine sizin de katkı yapmanız için bir altyapı hazırlanmış durumda.

Bulamadığınız ilahileri site yöneticilerinden istek yapabiliyorsunuz. Bu sayede istediğiniz ilahileri sitede bulamıyor olsanız bile site yöneticileri bulup siteye ekliyor ve sizi haberdar ediyor.
.Sitede çalma listesi oluşturup, beğendiğiniz ilahileri bir araya toplayarak tek tık ile bilgisayarınızdan dinliyormuşcasına hızlı bir biçimde En Güzel ilahileryebiliyorsunuz. Bu da size zamandan tasarruf sağlıyor. Listenizi bir kere oluşturun ve çalmaya başlasın. Siz de bu sayede sürekli ilahi değiştirmek için işinizden feragat etmemiş oluyorsunuz.

Sitede sadece ilahilerle ilgili değil, sanatçılarla ilgili bilgilere de yer veriliyor. Mümkün mertebe bütün sanatçıların resimlerine ve biyografilerine yer verilmeye çalışıyor. İletişim sayfasından siz de katkıda bulunmak istediğiniz sanatçılarla ilgili bilgileri site yöneticilerine ulaştırabilirsiniz.

.Bu kadar hizmetin üzerine siz değerli ilahi severlere de bir görev düşünüyor: Siteyi sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşlarınıza tavsiye etmek. Bu sayede bu güzel siteden birçok insanın http://www.ilahilerbe.com Sitesinden haberdar olmasını sağlayabilirsiniz

Hiç yorum yok: